TAŞIT İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

Dönem sonu ring düzenlemeleri duyurusu

Değerli Mensuplarımız,

Üniversitemizde 2016-2017 eğitim-öğretim yılı 2.döneminin sona ermesi nedeniyle,  12 Haziran - 29 Eylül 2017 tarihleri arasında kampüs içi ring servisleri ve saatleri aşağıda belirtildiği şekilde uygulanacaktır. A-1 kapısı, Batı Yurtlar, akşam ve hafta sonu ve ringleri yaz okulu bitiminde kaldırılacaktır.

Saygı ile duyurulur.

Doç. Dr. Türker Özkan
Genel Sekreter Vekili

Kırmızı–Sarı Ringler:
09:00 – 16:30 arasında 30 dakika aralıklarla devam edecektir.

Güzergâh ve Durak Yerleri:

Doğu Yurtlar, İş Bankası önü, KKM, İnşaat Müh., Kimya Müh., Makina Müh. Endüstri Müh., Yuva Müd., Mimarlık Fak., Eğitim Fak., BÖTE-MYO, Garajlar, BÖTE-MYO, Eğitim Fak., Teknokent, Batı Yurtlar , Gıda Müh., Jeoloji Müh., Makina Müh., Endüstri Müh., Yuva Müd., Mimarlık Fak., YDYO, İİBF, Rektörlük, Çarşı ve Doğu Yurtlar.

Yaz Okulu Süresince (3 Temmuz-11 Ağustos 2017)
1- A-1 Kapı ringleri (Kahverengi)
A-1 Kapısı – Rektörlük önü-Çevre Bölümler-YDYO.,  A-1 kapısı
08.30-08.45-09.00-09.15-09.30-09.45-10.00-10.15-10.30 saatlerinde 9 adet ring yapılacaktır.

2- Batı Yurtlar ringleri (Turuncu)
08.20-08.25 saatlerinde 4 adet ring yapılacaktır.
Batı Yurtlar -Çevre Bölümler-Doğu Yurtlar-Çevre Bölümler-Batı Yurtlar.

3- Akşam ringleri (Lacivert)
19:15 – 21:00 ve 23:30 saatlerinde 3 adet ring yapılacaktır.
Garajlar, BÖTE-MYO, Eğitim Fak., Teknokent, Batı Yurtlar, Gıda Müh., Kimya Müh., Çarşı, Doğu Yurtlar,A-1 Kapısı, Rektörlük, İnşaat Müh., Kimya Müh., Gıda Müh., Batı Yurtlar, Eğitim  Fak., Garajlar

4- Hafta sonu ringleri (Gri)
09:30-13:00-18:00 saatlerinde 3 adet ring yapılacaktır.
Garajlar, BÖTE-MYO, Eğitim Fak., Teknokent, Batı Yurtlar, Eğitim Fak., YDYO, Rektörlük , Çarşı, Doğu Yurtlar , A-1 kapısı, Rektörlük, İnşaat Müh., Kimya Müh., Gıda Müh., Batı Yurtlar, Eğitim Fak., Garajlar.

Dear All,

The schedule of in-campus ring buses will be arranged as follows during June 12 - September 29, 2017 as the second semester of 2016-2017 Academic Year has come to an end. Gate A-1, Western Dormitories ring buses and the ring buses during the evening hours and at the weekend will not be in service at the end of the summer school.

Kindly submitted for your information.

Assoc. Dr. Türker Özkan
Acting Secretary General

Red–Yellow Ring Buses:

They will be in service at 30-minute intervals between 9:00 am - 4:30 pm.

Routes and Stops:
Eastern Dormitories, in front of İş Bankası, CCC, Civil Engineering, Chemical Engineering, Mechanical Engineering, Industry Engineering, Kindergarten, Faculty of Architecture, Faculty of Education, Computer Education and Instructional Technology Department - Vocational High School, Garages, Computer Education And Instructional Technology Department - Vocational High School, Faculty of Education, Technopark, Western Dormitories, Food Engineering, Geology Engineering, Mechanical Engineering, Industry Engineering, Kindergarten, Faculty of Architecture, Department of Basic English, İİBF, President’s Office and Shopping Center (Çarşı) and Eastern Dormitories.

During the Summer School (July 3-August 11, 2017)
1- Gate A-1 ring buses (Brown)
Gate A-1 – in front of President’s Office-Surrounding Departments -Dept. Of Basic English., Gate A-1
9 ring buses will be available at 8:30, 8:45, 9:00, 9:15, 9:30, 9:45, 10:00, 10:15, 10:30 am.

2- Western Dormitories ring buses (Orange)
4 ring buses will be available at 8:20 and 8:25 am.
Western Dormitories - Surrounding Departments - Eastern Dormitories-Surrounding Departments -Western Dormitories.

3- Ring buses during evening hours (Navy)
3 ring buses will be available at 7:15, 9:00 and 11:30 pm.
Garages, Computer Education And Instructional Technology Department - Vocational High School, Faculty of Education, Technopark, Western Dormitories, Food Engineering, Chemical Engineering, Shopping Center, Eastern Dormitories, Gate A-1, President’s Office, Civil Engineering, Chemical Engineering, Food Engineering, Western Dormitories, Faculty of Education, Garages

4- Ring buses at the weekend (Grey)
3 ring buses will be available at 9:30 am, 1:00 pm and 6:00 pm.
Garages, Computer Education And Instructional Technology Department - Vocational High School, Faculty of Education, Technopark, Western Dormitories, Faculty of Education, Department of Basic English, President’s Office, Shopping Center, Eastern Dormitories, Gate A-1, President’s Office, Civil Engineering, Chemical Engineering, Food Engineering, Western Dormitories, Faculty of Education, Garages.