TAŞIT İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

2018 Yaz Dönemi Servis Düzenlemesi.

Üniversitemizde 2017-2018 Eğitim-Öğretim döneminin sona ermesi ve senelik izinlerin başlaması nedeniyle 02 Temmuz-14 Eylül 2018 tarihleri arasında bazı semt servisleri zorunlu olarak birleştirilmiştir. Ayrıca bu tarihler arasında 06:10 personel servisleri yapılmayacaktır.

Düzenleme Yapılacak Olan Personel Servisleri;

07:45- ÖVEÇLER- Ç.AMBAR-100 YIL

Servisi birleştirilmiştir. Öveçler servisinin aldığı Çankaya Belediyesi Lojmanları Durağını Oran-Çankaya-Yıldız servisi alacaktır. 100.Yıl Pazar – 100. Yıl Üçgen Çarşı – MTA – Ufuk Üniversitesi Cad. Işıklar Duraklarını Öveçler Servisi alacaktır.

07:35- DİKMEN CADDESİ –İLKER SOKULLU

Servisi birleştirilmiştir. Sabah İlker Güzel Taksi Durağından  başlayacaktır. Akşam dağıtımı Hürriyet Caddesi üzerinden yapılacaktır. Dikmen Caddesi üzerindeki duraklar sabah Sokullu Cad. üzerine Akşam Hürriyet Cad.üzerine alınmıştır.

07:15- AYDINLIK YILDIZ-HASKÖY

Servisleri birleştirilmiştir. Hasköy Servisinin aldığı, Karacaören TOKİ – Osmanbey Caddesi Girişi – Ayyıldız İlkokulu –Dörtyol Kavşağı duraklarını Aydınlık Yıldız Servisi alacaktır. İlk hareket yeri Karacaören TOKİ durağıdır. Aydınlık Yıldız Servisinin aldığı O. Kemal Caddesi Alibey ve Çamlık duraklarını Hüseyingazi servisi alacaktır.

07:15- PURSAKLAR-HASKÖY

Servisleri birleştirilmiştir. Hasköy servisinin aldığı İrfan Baştuğ cd. PTT önü ile Aydınlıkevler lambalar arasındaki durakları Pursaklar Servisi alacaktır. Pursaklar Servisinin aldığı Ostim araba pazarı durağı yolcuları Urankent durağını kullanacaklardır.

07:15  KEÇİÖREN- ASFALT-YENİMAHALLE

Servisleri birleştirilmiştir. İlk durak Tepe Başı durağıdır. Fatih Çoraklık durağı, Fatih cd. Demirkapı durağı,Çift asphalt durağı, Gazino Çizmeci İ.Ö.O durağını alacaktır. Gazino Çizmeci İ.Ö.O durağı Aksaray cd. Döner kavşağı gerisine alınmıştır. Yenimahalle –A.Eğlence Servisinin aldığı İvedik cd. Üzerindeki 1. Durak , Belediye durağı, Halide Edip lisesi, Demetevler 5 sk. Benzinlik, MİT, SSK blokları duraklarını  alacaktır.

07:20- AKTEPE-ŞOSE-

KEÇİÖREN

Servisleri birleştirilmiştir. Keçiören servisinin aldığı Dutluk-Şelale arasındaki durakları Aktepe servisi alacaktır. BP Benzinlik durağı kaldırılmıştır.

07:20 ETLİK – A.EĞLENCE

Servisleri birleştirilmiştir. Sabah ilk durak Yeni Etlik cd. kavşağı durağı Giresun Cad. Doğan Color önüne alınmıştır. A.Eğlence -Y.Mahalle servisinin aldığı Osmanlı İş merkezi, Kardeşler 6 cd., Yahya Kemal cd., Askeri lojmanlar önüne kadar olan durakları Etlik –İyisu servisi alacaktır. Osmanlı İşmerkezi durağı Gazne cd. Turkom Sigorta önüne alınmıştır. Etlik servisinin aldığı İstanbul yolu SSK Blokları ve Varlık mh.duraklarını Basınevleri-İncirli Servisi alacaktır.

17:40- SİNCAN MERKEZ SERVİSİ KALDIRILMIŞTIR

Duraklarını Lale-Etimesgut servisi alacaktır.

17:40 – MİSKET 5. CADDE SERVİSİ KALDIRILMIŞTIR

Duraklarını Misket Mahallesi servisi alacaktır. Tepe tercih mağazası durağını Natoyolu servisi alacaktır.

07:15 SİNCAN – SİNCAN-LALE

Servisleri birleştirilmiştir. Sincan-Lale servisinin aldığı Hüririyet Caddesi 06 Market önü durağı ile 16. cadde Avukatlar İşhanı önü durakları ve arasındaki durak yerlerini Sincan servisi alacaktır. Akşam Hürriyet cad. 06 Market, ve Belko Kömür durakları kaldırılmıştır. Yolcuları diğer durak yerlerini kullanacaktır. Akşam Semiha İsen İlkokulu karşısına durak konulmuştur.

07:15 -12.CADDE – SİNCAN -LALE

Servisleri birleştirilmiştir. Sincan-Lale servisinin aldığı 1543. Cadde 1630 sokak köşeşi durağı ile 18. Cadde Ahi Mesud Bulvarı köşeşi durakları ve arasındaki durak yerlerini  Sincan 12. Cadde servisi alacaktır.

07:15 – 11-12. CAD. EMİRLER-

ALSANCAK MAH.

Servisleri birleştirilmiştir. Etimesgut- Alsancak mah.servisinin aldığı Emirler 1544 Cadde, Ahi Evran Caddesi köşeşi durağı ile Atilla Eşer Caddesi, 1818 Sokak  köşesi duraklarını 11-12 cad.-Emirler servisi alacaktır.

07:20 - ALSANCAK MAH. – ETİMESGUT MERKEZ

Servisleri birleştirilmiştir. Ilk hareket durağı 2149. Cadde Türk Telekom durağıdır. Etimesgut Merkez servisinin aldığı durak yerlerini Etimesgut-Alsancak Mahallesi servisi alacaktır. Halk Eğitim Merkezi durağı kaldırılmıştır.Yolcuları Stadyum durağını kullanacaktır. Etimegut İş Bankası durağını Lale-Etimesgut servisi alacaktır.

02 TEMMUZ -14 EYLÜL 2018 TARİHLERİ ARASINDA

17:40 SEMT SERVİSLERİNİN YERLEŞKEDEN HAREKET YERLERİ

YURTLAR YOLU

LOJMANLAR YOLU

ETLİK İYİSU-A.EĞLENCE-Y.MAHALLE

SİNCAN-SİNCAN LALE

BASINEVLER – İNCİRLİ

PLEVNE MAH-ELVANKENT

KAYAŞ

11.-12. CAD. EMİRLER-ALSANCAK MAH.

MİSKET MAH.

LALE – ETİMESGUT

İLKER – SOKULLU – DİKMEN CAD.

ALSANCAK MAH-ETİMESGUT MERKEZ

YENİKENT– ERYAMAN 1.-2. ETAP

SAİME KADIN – CEBECİ - SIHHIYE

NOT :

1- 06:10 Semt Servisleri  02 Temmuz 14 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılmayacaktır.

2- Mesai günleri saat 08.15’de yapılan Sıhhiye servisi, saat 08:30’a alınmıştır.

3- 17 Eylül 2018 tarihinde tatil uygulamasına son verilerek, normal servis programına  geçilecektir.