TAŞIT İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ

04 Haziran - 14 Eylül 2018 Ring Sefer Saatleri.

Değerli Mensuplarımız,

Üniversitemizde 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı 2.döneminin sona ermesi nedeniyle,  04 Haziran - 14 Eylül 2018 tarihleri arasında kampüs içi ring servisleri ve saatleri aşağıda belirtildiği şekilde uygulanacaktır. A-1 kapısı, Batı Yurtlar, akşam ve hafta sonu ve ringleri yaz okulu bitiminde kaldırılacaktır.

Sarı-Kırmızı Ringler:

09:00 – 16:30 arasında 30 dakika aralıklarla devam edecektir.

Güzergâh ve durak yerleri:

Sarı Ring: A-2 Metro Kapısı, Kolej, BÖTE-MYO, Eğitim Fak., Teknokent, Uydu Oto

Park, Enformatik, ODTÜ Kent, Batı Yurtlar, Havacılık Müh., Gıda Müh., Jeoloji Müh., Makine Müh.,

Endüstri Müh., Yuva, Mimarlık Fak., YDYO, İİBF,  Rektörlük, Ziraat Bankası, Doğu Yurtlar.

Doğu Yurtlar Ring durağında Ring Levhası kırmızı renge döner ve devam eder.

Kırmızı Ring: Doğu Yurtlar, İş Bankası, KKM, İnşaat Müh., Kimya Müh., Makine Müh., Endüstri

Müh., Yuva, Mimarlık Fak., Eğitim Fak., BÖTE-MYO, Garajlar, Bitiş: A-2 Metro.

Yaz okulu süresince ( 2 Temmuz-8 Ağustos 2018 )

1-      A-1 kapı ringleri (Kahverengi)

A-1 kapısı – Rektörlük önü-Çevre Bölümler-YDYO.,  A-1 kapısı

08.30-08.45 saatlerinde

09.00-09.15 saatlerinde

09.30-09.45 saatlerinde

10.00-10.15-10.30 saatlerinde 9 adet ring yapılacaktır.

2- Batı Yurtlar ringleri (Turuncu)

08.20-08.25 saatlerinde 4 adet ring yapılacaktır.

Batı Yurtlar -Çevre Bölümler-Doğu Yurtlar-Çevre Bölümler-Batı Yurtlar.

3- Akşam ringleri (Lacivert)

17:35 – 18:15 saatlerinde 2 adet ring yapılacaktır.

A-2 Metro Kapısı, Garajlar, BÖTE-MYO, Eğitim Fak.,Teknokent, Batı Yurtlar, Gıda Müh., Kimya Müh., Makina Müh., Endüstri Müh., Yuva, Mimarlık Fak., YDYO, İİBF., Rektörlük,  Ziraat Bankası önü,  Doğu Yurtlar, İş Bankası Önü, KKM, A-1 Kapısı, İİBF, Rektörlük, İnşaat Müh., Kimya Müh., Gıda Müh., ODTÜ Kent, Batı Yurtlar ,Teknokent, Eğitim Fak., MYO, Garajlar  Bitiş : A-2Metro Kapısı güzergahını takip edecektir.

4- Mor Ringler

19:15-21:00 ve 23:30 saatlerinde 3 adet ring yapılacaktır.

Batı Yurtlar, Gıda Müh., Kimya Müh., İnşaat Müh., Ziraat Bankası önü,  Doğu Yurtlar, İş Bankası Önü, KKM, A - 1 Kapısı,  İİBF, Rektörlük, İnşaat Müh., Kimya Müh., Gıda Müh., ODTÜ Kent, Bitiş : Batı Yurtlar güzergâhını takip eden ring servisleri yapılmaktadır.

5- Hafta sonu ringleri (Gri)

Gündüz Gri

09:30-13:00-18:00- saatlerinde 3 adet ring yapılacaktır.

A-2Metro Kapısı, Garajlar, BÖTE-MYO, Eğitim Fak., Teknokent, Batı Yurtlar, Teknokent, YDYO, İİBF. Rektörlük, Çarşı, Doğu Yurtlar, İş Bankası, KKM, A1 kapısı, YDYO, İİBF, Rektörlük, İnşaat Müh., Kimya Müh., Gıda Müh., Odtükent, Batı Yurtlar, Havacılık ve Uzay Müh., Teknokent, Eğitim Fak., MYO, Garajlar, A2 metro kapısı Bitiş : A-2Metro

Akşam Gri

19:15-21:00-23:30 saatlerinde 3 adet ring yapılacaktır.

A-2 Metro Kapısı, Garajlar, BÖTE-MYO, Eğitim Fak., Teknokent, Batı Yurtlar, Gıda Müh., Çevre  Müh., İnşaat Müh., Çarşı, Doğu Yurtlar, İş Bankası, KKM, A1 kapısı, YDYO, İİBF., Rektörlük, İnşaat Müh., Çevre Müh., Gıda Müh., Odtükent, Batı Yurtlar, Havacılık ve Uzay Müh., Teknokent, Eğitim Fak., MYO, Garajlar, A2 metro kapısı Bitiş : A-2 Metro

NOT : Yeşil renkli Ringler 04 Haziran – 14 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılmayacaktır.

Tüm mensuplarımıza saygı ile sunulur.